1. Yleistä 

1.1 Nämä ehdot ja edellytykset koskevat tämän verkkosivuston käyttöäsi.

1.2 Käyttämällä tätä verkkosivustoa hyväksyt nämä ehdot ja edellytykset. Jos et halua hyväksyä näitä ehtoja ja edellytyksiä, älä käytä sivustoa.

1.3 Voimme muuttaa näitä ehtoja ja edellytyksiä aika ajoin. Ilmoitamme muutoksista julkaisemalla muutokset verkkosivustollemme. Emme muuta ehtoja ja edellytyksiä, jotka aiemmin hyväksyit käyttäessäsi sivustoa. Kuitenkin kaikki muutetut ehdot ja edellytykset astuvat voimaan siitä päivästä lähtien, kun ne julkaistaan verkkosivustollamme ja koskevat sivuston käyttöäsi. Jos et hyväksy muutettuja ehtoja ja edellytyksiä, voit lopettaa tämän sivuston käytön.

2. Määritelmät 

2.1 “Sinä” ja “sinun” viittaa henkilöön, joka aikoo käyttää tai jo käyttää tätä verkkosivustoa.

2.2 “Me” ja “meidän” viittaa comparethemarket.comiin, toiminimeltämme SERP MEDIA OÜ, Pärnu mnt. 139d/2, Tallinna, Viro, sekä edustajiin tai kehen tahansa henkilöön, jolle laillisesti myönnämme oikeutemme näiden ehtojen ja edellytysten mukaan.

2.3 “Verkkosivusto” viittaa sivustoon Internetissä, joka sijaitsee osoitteessa www.smartfinance.fi

2.4 “Tuotteen- tai palveluntarjoaja” viittaa minkä tahansa palvelun tai tuotteen valmistajaan, tavarantoimittajaan, jakelijaan tai tarjoajaan, jota mainostetaan tai joka on saatavilla tällä sivustolla.

2.5 “Tarjous” viittaa hintaan, jonka tuotteen- tai palveluntarjoaja tarjoaa verrattuna toisiin tarjouksiin niiden tietojen pohjalta, joita olet antanut. Tarjoamalla tarjouksen emme kuitenkaan voi taata tuotteen saatavuutta, palvelua tai hintaa. Sinun tulee hoitaa asia suoraan tuotteen- tai palveluntarjoajan kanssa hankkiaksesi tuotteen tai palvelun.

3. Verkkosivuston käyttö

3.1 Käyttämällä tätä verkkosivustoa hyväksyt seuraavat ehdot:

3.1.1 Et tee mitään, mikä vaikuttaa tämän verkkosivuston luotettavuuteen tai turvallisuuteen tai aiheuttaa, tai voi aiheuttaa haittaa, vahinkoa, tai kohtuutonta vaivaa tämän verkkosivuston muille käyttäjille tai meille, sekä

3.1.2 Et kerää, ota talteen, lataa, uudelleenkäytä ja/tai laita esille tai mainosta millään toisella verkkosivustolla, muissa verkko- tai muunlaisissa palveluissa tai muilla keinoin mitään tämän verkkosivuston materiaalia, mukaan lukien (mutta ei ainoastaan) tiedot liittyen lainojen hintoihin, vaikka tiedot olisi kerätty käyttäen hakurobotteja, tiedonlouhintaa tai muita tiedonhankinta-ohjelmia tai järjestelmiä, joiden avulla kerätään tietoja.

3.2 Jos rikot mitään ehdoista, joita on lueteltu yllä kohdassa 3.1, voimme toimia kuten koemme sopivaksi, mukaanlukien tämän sivuston käytön evääminen, oikeustoimet ja antamalla tietoa asianmukaiselle oikeus- tai sääntelyelimelle.

4. Vain Suomen asukkaat

4.1 Tämä verkkosivusto on suunnattu ainoastaan Suomen asukkaille, eikä mikään sivustolla tai näissä ehdoissa ja edellytyksissä muodosta tuotteiden tai palveluiden tarjouksia tai mainoksia henkilöille Suomen ulkopuolella. Emme takaa tai esitä, että palvelumme, joita tarjoamme olisivat saatavilla tai sopivia Suomen ulkopuolisille asukkaille. Jos päätät  käyttää tarjoamiamme palveluita Suomen ulkopuolella, teet sen omalla riskilläsi ja on sinun vastuullasi varmistaa, että kuulut soveltuvien paikallisten lakien piiriin.

5. Sinun velvoitteesi

5.1 Sinun tulee käyttää “smartfinance.fi”-verkkosivustoa vain henkilökohtaiseen käyttöön tai jos olet yrityskäyttäjä, vertailemaan laillisia yrityshintoja.

5.2 On sinun vastuullasi varmistaa, että kaikki tieto, minkä tarjoat meille tai syötät tälle verkkosivustolle on täydellistä ja oikeaa, joten ole hyvä ja tarkista tietosi ennen niiden lähetystä.

5.3 Sinun täytyy vastata joihinkin kysymyksiin, jotta voit vertailla tuotteita tai palveluita tai saada niistä tarjouksen. Nämä kysymykset on suunniteltu sitä tarkoitusta varten, että meillä ja kaikilla oleellisilla tuotteen- tai palveluntarjoajilla on kaikki tarvittava tieto, jotta voimme tarjota sinulle täsmällistä ja ajantasaista tietoa liittyen tuotteisiin ja/tai palveluihin, joista olet kiinnostunut.

5.4 Jos teet ostoksia tai käytät tuotteen- tai palveluntarjoajan verkkosivustoa suoraan, sinun tulisi lukea myös heidän ehdot ja edellytyksensä. Tuotteen- tai palveluntarjoajan ehdot ja edellytykset kattavat kaikki liiketapahtumat tai sopimukset sinun ja tuotteen- tai palveluntarjoajan välillä, kun taas nämä ehdot ja edellytykset, jotka hyväksyt nyt koskevat ainoastaan tämän verkkosivuston käyttöä.

6. Palvelumme

6.1 Me tarjoamme palvelun, jonka avulla voit vertailla hintoja joukosta tuotteita ja palveluita ja tehdä päätöksen perustuen näihin vertailuihin. Tämä palvelu ei ole maksullinen.

6.2 Emme tarjoa taloudellisia, sijoitus- tai muita neuvoja vertailtuun tuotteeseen tai palveluun nähden. Emme myöskään tarjoa suosituksia tai suosi tuotteen- tai palveluntarjoajia.

6.3 Tuotteen- tai palveluntarjoaja käyttää meille antamiasi tietoja muodostaakseen tarjouksensa. Sen vuoksi on tärkeää, että tarkistat kaikki tiedot varmistaaksesi, että ne ovat täydelliset ja oikeat. Me pyrimme varmistamaan, että välitämme täsmällisesti tarjoamasi tiedot tuotteen- tai palveluntarjoajalle hintavertailutarkoitukseen.

7. Yksityisyyden suoja

7.1 Jos päätät tehdä ostoksen tai esittää lisäkysymyksiä tuotteesta tai palvelusta tämän verkkosivuston kautta, sinut ohjataan tuotteen tai palveluntarjoajan verkkosivustolle. Tieto, jonka olet antanut voidaan välittää kyseisille tuotteen- tai palveluntarjoajille, jotta he kykenevät käsittelemään pyyntöäsi. Kyseiset tuotteen- tai palveluntarjoajat omistavat omat ehtonsa ja edellytyksensä ja jokaisella tuotteen- tai palveluntarjoajalla voi olla meistä poikkeava yksityisyyden suoja.

7.2 Lisäksi me noudatamme yksityisyyden suojamme ehtoja.

8. Kolmannen osapuolen nettisivut

8.1 Tämä verkkosivusto sisältää linkkejä, jotka johtavat kolmansien osapuolten hallinnoimille verkkosivustoille. Jotkin näistä sivustoista kuuluvat brändiimme ja ovat siitä syystä saatavilla vain asiakkaillemme. Kyseisten verkkosivustojen hallinta ja sisältö määräytyy kolmansien osapuolten mukaan ja ne kuuluvat erillisten ehtojen ja edellytysten alle. Me emme omaksu vastuuta tai velvoitteita minkään kolmannen osapuolen sisällöstä, sillä tämä ei ole hallittavissamme.

8.2 Suosittelemme noudattamaan seuraavia vaiheita, kun ostat tuotteita tai palveluita kolmannen osapuolen verkkosivulta:

8.3 Lue ja varmista, että ymmärrät heidän verkkosivustonsa ehdot ja edellytykset koskien mitä tahansa tuotetta tai palvelua, josta teet heidän kanssaan sopimuksen;

8.4 Selvennä ja/tai tarkista, että ymmärrät asiaankuuluvat termit ja ehdot etsimällä itse tietoa.

9. Valitusmenetelmä

9.1 Emme voi vastata valituksiin minkään tuotteen- tai palveluntarjoajan puolesta tai hyväksyä vastuuta mistään kyseisistä valituksista. Suosittelemme, että vierailet tuotteen- tai palveluntarjoajan verkkosivuilla ja noudatat heidän valitusmenetelmäänsä, jos haluat tehdä heistä valituksen.