Alla olevat tiedot edustavat kattavaa listaa suomalaisista lainantarjoajista netissä. SmartFinance.fi tarjoaa sinulle mahdollisuuden etsiä lainoja miltä tahansa lainantarjoajalta Suomessa.

Näin valitset itsellesi sopivimman nettilainan

Mikä on nettilaina?

Niin yksinkertaiselta kuin se saattaa kuulostaakin, nettilainassa on kyse enemmästä kuin pelkästä netin kautta hankitusta lainasta. Lainaa netistä on luonnostaan nopeampia hakea ja saada kuin perinteistä lainaa. Ei kattavia haastatteluita eikä toimistokäyntejä – ainoastaan yksinkertainen luottotietojen tarkistus, ja sitä seuraava päätös. Tällaiset lainat ovat yleensä lyhyitä, vakuudettomia ja lainamäärä on 100-30 000€.

Kuinka hakea lainaa netistä?

Nettilainan hakuprosessi suoritetaan täysin lainantarjoajan verkkosivuilla. Sopivien vaihtoehtojen valitseminen on helppoa, kun erilaiset verkkosivuilta löytyvät työkalut kuten liukusäätimet auttavat näkemään, kuinka paljon laina maksaa. Kun on haettu lainaa netistä, lainantarjoaja tekee lainapäätöksen (yleensä minuuttien sisällä) ja siirtää rahat hakijan tilille, mihin menee yleensä 1-2 päivää. Suurin osa nettilainoista on hallittavissa erilaisten työkalujen avulla, eli lainaerät voidaan veloittaa suoraan pankkitililtä eräpäivinä, ja lainatiliä pääsee tarkastelemaan netissä, jotta saldon tarkkailu olisi helpompaa.

Oikean nettilainan valinta

Nettilainojen vertailu ei ole niin vaikeaa kuin voisi kuvitella – on vain tiedettävä, mihin kiinnittää huomiota. Suurin osa ihmisistä vertailee vain todellisia vuosikorkoja, mutta on myös muita tekijöitä, joita kannattaa tutkia. Kuten; mitä muita kuluja lainasta kertyy? Mikä on luottotilin luottoraja uusille asiakkaille? Onko laina helppoa maksaa takaisin etuajassa? Vastaukset näihin ja moniin muihin kysymyksiin auttavat löytämään juuri tarpeitasi vastaavaa lainaa netissä. Vertaile erilaisia nettilainoja pikavipeistä pankkilainoihin täällä.

Oikean rahoituspalvelun valitseminen

Nykyisin on entistä helpompaa vertailla useita eri lainantarjoajia, kun etsii lainaa netistä. Kannattaa kuitenkin vertailla paljon muutakin kuin vain tarjoajan pääominaisuuksia – toissijaiset ominaisuudet ovat usein aivan yhtä tärkeitä. Tällaisia tekijöitä ovat esimerkiksi joustavuus eräpäivien suhteen, etuajassa maksamisen mahdollisuus sekä hyödylliset rahavinkit.

Lainaa netistä – edut

Lainaajat, joilla ei ole toimistoja, ja jotka tarjoavat ainoastaan lainaa netistä, lupaavat usein edullisemmat korot kuin pankit. Tämä johtuu siitä, että heidän menonsa ovat pienemmät, ja säästö näkyy suoraan kuluttajille tarjotuissa hinnoissa.