Aasa arvostelu

Syitä ottaa tämä laina:

  • Lainaa 2000–5000 € ilman vakuutta
  • Maksa lainasi etukäteen ilman lisäkuluja!
  • 18 päivän peruutusoikeus

Aasa lyhyt toimittajan arvostelu

Aasa tarjoaa nopeita ja helppoja rahoitusratkaisuja ilman vakuuksia tai takaajia. Yrityksen päätuote on luottotili, jolle voi saada 2000-5000 euron rajan. Luottotililtä voi nostaa rahaa tarvittaessa aina luottorajaan saakka, kun sopimus astuu voimaan.

Luottotilin olemassaolosta ei synny maksuja. Lainan nostamisesta veloitetaan nostopalkkio ja korkoa peritään jäljellä olevasta lainapääomasta. Muita lainasta koituvia kuluja ovat luoton määrästä riippuva avausmaksu sekä kuukausittainen 18 euron tilinhoitomaksu. Kulut vaihtelevat sopimuksen mukaan; Aasa solmii henkilökohtaisen sopimuksen kunkin asiakkaan kanssa luottoluokitukseen ja maksukykyyn perustuen.

Takaisinmaksun voi suorittaa 6 kk-2 vuoden aikana, eikä lainan lyhentämisestä etukäteen peritä ylimääräisiä maksuja. Muutoksien tekeminen takaisinmaksuaikatauluun ja erilaiset lisäpalvelut ovat mahdollisia, mutta maksullisia.

Hakijan on oltava ainakin 20-vuotias Suomessa vakituisesti asuva henkilö. Hakijalta edellytetään myös hyviä luottotietoja. Hakemusta varten on tunnistauduttava mobiilivarmenteella tai verkkopankkitunnuksin. Hakijan on myös ilmoitettava hakemuksessa henkilökohtainen pankkitili sekä sähköpostiosoite.

Aasa on suomalainen rahoitusalan yritys, joka tarjoaa yksityishenkilöille helppoja ja nopeita ratkaisuja tilapäiseen rahantarpeeseen. Toiminta noudattaa EU:n ja Suomen lainsäädäntöä, ja yrityksen kanssa asiointi onkin turvallista ja sujuvaa.

Lainat

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes, average: 4.50 out of 5)