Banknorwegian arvostelu

Syitä ottaa tämä laina:

  • Helppo hakemisprosessi verkossa. Voit tehdä hakemuksen jopa matkapuhelintasi käyttämällä.
  • Ei piilokustannuksia. Kaikki maksut tuodaan julki.
  • Sinä hallitset takaisinmaksuaikaa ja voit maksaa luottosi etukäteen ilman lisäkustannuksia.

Bank Norwegian on netissä toimiva yritys, joka tarjoaa asiakkailleen monipuolisia rahoitusratkaisuja. Yrityksen hinnat ovat matalat, koska kaikki toiminta tapahtuu käytännössä netin kautta. Moni tuntee samaan firmaan kuuluvat Norwegian-lentoyhtiön, joka tunnetaan myös matalista hinnoistaan ja laadukkaasta palvelustaan.

Bank Norwegian tarjoaa asiakkailleen useita eri palveluita, kuten luottokortteja, säästötilejä sekä lainoja. Lainaa yritykseltä voi saada jopa 1000-50 000 euroa, ja luottokortin nostoraja on Suomessa 500 euroa. Kun Norwegianilla lennettävät matkat maksaa Norwegianin luottokortilla, saa myös ilmaisen matka- ja peruutusvakuutuksen. Isompia lainoja yritykseltä voi hakea rinnakkaishakijan kanssa. Heidän tarjoamansa isot lainat ovat kätevä tapa yhdistää olemassa olevat lainat.

Lainojen korot määritellään asiakaskohtaisesti hakijan taloustilanteen mukaan. Avausmaksu riippuu lainasummasta, ja takaisinmaksun voi suorittaa enintään 15 vuoden kuluessa. Aiottua aikaisemmin maksamisesta ei peritä erillisiä maksuja. Luottokortti voi olla kätevin ratkaisu, kun on pientä rahantarvetta usein. Bank Norwegianin kilpailukykyiset hinnat tekevät luoton ajoittaisesta ottamisesta miellyttävämpää.

Hakijan on oltava täysi-ikäinen, hyvin raha-asiansa hoitanut ja Suomessa vakituisesti asuva henkilö. Hakemusta varten vaaditaan henkilökohtaiset verkkopankkitunnukset, matkapuhelinnumero sekä sähköpostiosoite.

Bank Norwegianin omistajiin kuuluu norjalainen Norwegian-konserni, joka on yksi pohjoismaisia menestystarinoita yritysmaailmassa. Yritys panostaa sekä hintaan että laatuun, joten asiointi sen kanssa on sujuvaa ja mukavaa.

Lainat

[ratings]