Bigbank arvostelu

Syitä ottaa tämä laina

60:n päivän peruutusoikeus, palauta luottosi tänä aikana ilman
mitään lisäkustannuksia! Maksupäivän lykkääminen on maksutonta.
Sähköinen allekirjoitus käytettävissä; kaikki mitä tarvitset hakemukseen on Internet-yhteys, sähköpostiosoite ja pankkitunnuksesi.

BigBank lyhyt toimittajan arvostelun

Virolainen BigBank tarjoaa rahoitusratkaisuja isompaankin tarpeeseen. Sen kautta voi saada jopa 10 000-30 000 euron lainoja ilman vakuuksia tai takaajia. Jos siis haluat esimerkiksi yhdistää lainat, auttaa BigBank löytämään tarpeisiisi sopivan ratkaisun.

BigBank tarjoaa pienempiä lainasummia aina 2000 eurosta alkaen. Myös isompia lainasummia esimerkiksi auton ostamista tai remonttia varten on saatavilla. Esimerkiksi yli 10 000 euron summa on helpompi saada, kun sitä hakee rinnakkaishakijan kanssa; yksityishenkilön on kuitenkin mahdollista saada lainaa suhteellisen vaivattomasti aina 10 000 euroon saakka.

Takaisinmaksuaikaa voi saada 6-72 kuukautta yksin haetuille lainoille, ja rinnakkaishakijan kanssa otetuille lainoille voi saada enintään 120 kuukautta maksuaikaa. Rahat saa tilille yleensä jo saman päivän aikana, mutta enintään viikon sisällä.

Hakemusta varten vaaditaan vakituinen osoite Suomessa, vähintään 1200 euron kuukausittaiset nettotulot, henkilökohtainen matkapuhelinliittymä, pankkitili, sähköpostiosoite sekä verkkopankkitunnukset. Hakijan on oltava vähintään 22-vuotias. Rinnakkaishakijan kanssa nettotulojen on oltava yhteensä vähintään 2400 euroa kuussa. Rinnakkaishakijoiden on asuttava samassa osoitteessa.

Korot ja avausmaksu riippuvat lainasummasta. BigBank perii myös pienen korvauksen lainan maksamisesta takaisin etukäteen.

BigBank on menestyvä virolainen rahoitusalan yritys, joka toimii nykyään useissa eri maissa. Suomen markkinoilla se on ollut jo vuodesta 2009 saakka.

Lainat

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3 votes, average: 4.00 out of 5)