Credit24 arvostelu

Syitä ottaa tämä laina:

  • 94,6 %:n asiakastyytyväisyysaste.
  • Mukaan ei kuulu avaus-, vuosittais- tai kuukausimaksuja.
  • Mahdollisuus luoda oma maksusuunnitelma.
  • 100 % tyytyväisyystakuu

Credit24 lyhyt toimittajan arvostelu

Credit24 tarjoaa enintään 2000-5000 euron suuruisia lainoja, joilla voi helposti paikata hieman isommankin rahanpuutteen. Käytännössä hakijalle myönnetään luottotili jatkuvalla sopimuksella. Kuluja kertyy ainoastaan silloin, kun nostaa lainaa. Tililtä voi nostaa aina tarvittaessa rahaa vähintään 100 euron edestä, ja maksaa lainatun summan takaisin sopimuksen mukaisesti. Nostetun lainasumman yhteydessä peritään myös nostopalkkio. Lainan voi maksaa takaisin kerralla tai kuukausierissä.

Voit hakea lainaa nopeasti ja helposti nettihakemuksen avulla – tarvitset vain verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenteen tunnistautumista varten. Hakijalta edellytetään vähintään 19 vuoden ikää, moitteettomia luottotietoja sekä vakituista osoitetta Suomessa.

Lainapäätöksen saa yleensä jo saman päivän aikana yrityksen aukioloaikoina. Yöaikaan lainojen myöntäminen on laitonta, mutta hakemuksia voi lähettää vuorokauden ympäri. Hyväksytyn hakemuksen jälkeen sopimus lähetetään sähköpostitse, ja rahat voi saada tilille parhaimmillaan jopa alle tunnissa. Kun luottotili on luotu, voi rahaa nostaa milloin tahansa.

Yritys kuuluu tunnettuun IPF-konserniin, joka työllistää noin 7000 ihmistä ympäri maailman. Se on toiminut Suomessa vuodesta 2011 saakka. Yrityksen erikoisalaa ovat kulutusluotot yksityishenkilöille, mutta se palvelee myös verkkokauppoja rahoituksen merkeissä. Suomessa Credit24 on palvellut jo yli 700 000 asiakasta. Kyseessä on turvallinen ja vakavarainen yritys, johon moni suomalainen luottaa.

Lainat

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3 votes, average: 5.00 out of 5)