Etua arvostelu

Syitä ottaa tämä laina:

  • Ilmainen palvelu
  • Kilpailukykyisiä kuluttajaluottoja saatavilla 50 000 € saakka
  • Etua.fi tarjoaa sinulle verkostonsa, joka koostuu 15 sijoittajasta ja pankista tarjoten sinulle parhaat mahdolliset tarjoukset.

Etua lyhyt toimittajan arvostelu

Etua.fi tarjoaa lainoja sekä yksityishenkilöille että yrityksille. Se on sivusto, joka hakee kilpailevia lainatarjouksia 15 eri instituutiolta, joiden joukossa on pankkeja ja rahoitusalan yrityksiä. Hakeminen on erittäin nopeaa ja helppoa, ja Etua.fi:n kautta asiakas saa taatusti kilpailukykyisen tarjouksen.

Lainaa sivuston kautta voi saada 2000-50 000 euroa. Koska sivuston kautta voi saada isojakin lainoja, voi sen avulla kätevästi yhdistää lainat tai hankkia rahaa suuriin hankintoihin. Lainojen ehdot ja kulut riippuvat tarjoajasta.

Hakemuksen voi tehdä kätevästi netissä, ja lainatarjoukset saa parin päivän sisällä. Vaikka tarjouksia joutuisikin odottelemaan pidempään kuin päätöstä monilla yrityksillä, se yleensä kannattaa, sillä voit saada todella hyvän sopimuksen.

15 rahoitusalan laitoksen joukossa on markkinoiden kärkeä niin pankkien kuin yritystenkin tolalla. Tarjouksia voi vertailla vapaasti ilman, että tarvitsee sitoutua mihinkään. Tarjoukset lähetetään sähköpostitse, joten hakemusta varten tarvitsee henkilökohtaisen sähköpostiosoitteen.

Hakemuksen lähettäminen on helppoa. Etua.fi-hakemusta varten tarvitset vain internet-yhteyden, sähköpostiosoitteen ja omat verkkopankkitunnukset. Lainatarjoukset ovat aina henkilökohtaisia, ja korot sekä kulut riippuvat hakijan taloustilanteesta. Lainoja myönnetään ainoastaan täysi-ikäisille, hyvin raha-asiansa hoitaneille henkilöille, joilla ei ole luottohäiriömerkintää. Myös 18-vuotiaan on mahdollista saada lainaa Etua.fi:n kautta.

Lainat

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes, average: 5.00 out of 5)