FellowFinance arvostelu

Syitä ottaa tämä laina:

  • Lainahakemukset saatavilla verkossa – nopeaa ja helppoa!
  • Ei piilokuluja.
  • Lisälainamahdollisuus 3 kuukauden jälkeen.

FellowFinance lyhyt toimittajan arvostelun

Fellow Finance on monipuolinen vertaislainapalvelu, joka tarjoaa rahoitusratkaisuja niin yrityksille kuin yksityishenkilöillekin. Yksityishenkilö voi palvelun kautta saada jopa 15 000 euroa lainaa, kun taas yrityksille on tarjolla jopa 100 000 euron lainoja.

Voit hakea Fellow Financen kautta lainaa 500-15 000 euroa ja saat tarjouksia eri rahoittajilta. Fellow Finance tarjoaa käytännössä sijoittajille mahdollisuuden tarjota lainoja lainaa etsiville henkilöille. Sijoittajien standardit voivat vaihdella, joten tarjouksissa voi olla jonkin verran eroja. Tarjoukset riippuvat tavallisesti hakijan taloustilanteesta ja luottoluokituksesta sekä haetun lainasumman suuruudesta. Mitä parempi luottoluokitus, sitä edullisempaa lainaa voi saada.

Hakemukset käsitellään nopeasti, ja sopimuksen solmimisen jälkeen rahat voi saada tilille jo samana päivänä. Palvelun kautta voi myös 3 kuukauden jälkeen hakea lisää lainaa. Lainaa varten ei vaadita vakuuksia tai takaajia, ja takaisinmaksuaikaa voi saada 1-7 vuotta. Takaisinmaksun voi suorittaa etuajassa ilman ylimääräisiä kuluja. Lisäpalveluna voi myös ottaa maksuvapaita kuukausia.

Hakijalta vaaditaan 20-75 vuoden ikää, pysyvää osoitetta Suomessa ja hyviä luottotietoja. Hakemusta varten tarvitaan matkapuhelinliittymän, pankkitilin ja sähköpostin tiedot sekä sähköinen tunnistautuminen.

Vuonna 2013 perustettu suomalainen Fellow Finance on Pohjoismaiden ensimmäinen ja suurin vertaislainapalvelu. Sillä on jo yli 130 000 asiakasta eri maissa.

Lainat

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)