Ferratum arvostelu

Syitä ottaa tämä laina:

  • Ei avaus-, tilinhoito- tai kuukausimaksuja.
  • 14 päivän peruutusoikeus uusille sopimuksille.
  • Ensimmäinen laina on ilmainen.

Ferratum lyhyt toimittajan arvostelu

Ferratum tarjoaa joustavia lainaratkaisuja tilapäiseen rahantarpeeseen. Lainaa voi saada aina 2000 euroon saakka, ja päätöksen saa heti hakemuksen lähetettyään. Uudet asiakkaat voivat myös saada pieniä lainoja täysin kuluttomasti.

Ferratumin peruspalvelu on tililuotto. Asiakas voi nostaa luottotililtä rahaa tarpeen mukaan aina 2000 euroon saakka. Kun luottotili on myönnetty, sitä voi käyttää milloin tahansa tilapäisen rahantarpeen yllättäessä. Tiliin ei liity avaus-, tilinhoito- tai kuukausimaksuja; ainoat kulut syntyvät 7,5%:n nostopalkkioista ja koroista.

Pieneen rahantarpeeseen voi myös ottaa 50-300 euron lainan, jonka uudet asiakkaat saavat kuluttomasti ja korottomasti, mikäli maksavat sen takaisin ensimmäiseen eräpäivään mennessä.

Takaisinmaksun voi suorittaa kerralla tai kuukausittain vähintään 150 euron tai 12,5%:n minimierissä. Takaisinmaksusuunnitelma riippuu sopimuksesta ja lainasummasta. Laskutustavan voi valita itselleen sopivaksi.

Hakijan on oltava vähintään 21-vuotias. Hänellä on oltava vakituinen osoite Suomessa, henkilökohtainen matkapuhelinliittymä, verkkopankkitunnukset ja sähköpostiosoite. Luottotietojen on oltava moitteettomat ja raha-asioiden hyvin hoidetut. Päätöksen saa yrityksen aukioloaikana heti, ja rahat saa tilille 1-2 päivän kuluessa.

Ferratum on suomalainen rahoitusalan yritys, joka toimii nykyään jo 23 eri maassa. Se on palvellut jo miljoonaa asiakasta olemassaolonsa aikana. Yrityksen tavoitteena on tarjota joustavia rahoitusratkaisuja ja läpinäkyvä hakemusprosessi.

Lainat

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3 votes, average: 5.00 out of 5)