Fleksiluotto arvostelu

Syitä ottaa tämä laina:

  • Ensimmäisen lainan nostokulu on aina 0%
  • Maksuton tilinavaus ilman tilinhoitokuluja. Maksa ainoastaan käyttämästäsi luotosta.
  • Nopea ja yksinkertainen hakuprosessi. Saat luottopäätöksen heti!

Fleksiluotto lyhyt toimittajan arvostelun

Fleksiluotto tarjoaa asiakkailleen nopeita ja helppoja rahoitusratkaisuja. Lainaa voi saada palvelun kautta enintään 2100 euroa. Asiakkaalle myönnetään luottotili, jolta voi nostaa lainaa myöhemminkin tarpeen yllättäessä. Kyseessä on nimensä mukaisesti joustava palvelu.

Hakijalta vaaditaan ainakin 20 vuoden ikää ja vakituista osoitetta Suomessa. Luottotietojen on oltava hyvät, ja hakemusta varten tunnistaudutaan mobiilivarmenteen tai verkkopankkitunnusten avulla. Päätöksen saa heti yrityksen aukioloaikana.

Luottotilin avaaminen ei maksa mitään, eikä siitä peritä tilinhoitomaksuja. Asiakkaan maksettavaksi jäävät vain 11%:n nostopalkkio ja lainasta kertyvä korko. Lainan voi maksaa takaisin kerralla ilman ylimääräisiä kuluja tai minimierissä, jotka ovat 5% lainasummasta. Sopimukset laaditaan asiakaskohtaisesti, joten takaisinmaksuajan voi valita itselleen sopivaksi. Korko riippuu asiakkaan luottoluokituksesta ja maksukyvystä.

Fleksiluoton luottotili on kätevä ratkaisu silloin, kun rahantarvetta ilmenee usein. Tili on aina käytössä ilman lisämaksuja tai ylimääräisiä hakemuksia aina luottorajaan saakka. Luottoa voi nostaa pieniä summia, kuten 100 euroa, tai enintään jopa 2100 euroa. Luottotilin avulla on siis helppo maksaa niin pienet kuin suuretkin kodin talousvajeet.

Fleksiluotto kuuluu suomalaiseen 4finance-konserniin. Kyseessä on pitkän linjan rahoitusalan yritys, joka tarjoaa palveluita niin yrityksille kuin yksityisillekin henkilöille Suomessa.

Lainat

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)