Lainasto arvostelu

Syitä ottaa tämä laina:

  • Rahat tililläsi alle 10 minuutissa.
  • Siirrä rahaa tekstiviestillä tai kirjautumalla sisään henkilökohtaiselle tilillesi.
  • Maksa suoritus etukäteen milloin vain ilman lisäkuluja.
  • 14 päivän peruutusoikeus

Lainasto lyhyt toimittajan arvostelu

Lainasto.fi tarjoaa 2000-3000 euron kulutusluottoja sekä pienempiä pikalainoja. Yrityksen kautta voi siis ratkaista kätevästi sekä pienemmän että suuremman rahantarpeen.

Pikalainoja on saatavilla 100-400 euroa. Niitä tarjotaan vähintään 18-vuotiaille asiakkaille. Pikalaina maksetaan takaisin aina vuoden kuluessa. Kulutusluotolla on mahdollista saada isompiakin lainasummia, ja takaisinmaksun suhteen on enemmän joustoa. Lainan voi maksaa takaisin 1-3 vuoden sisällä, ja summa voi olla korkeintaan 3000 euroa. Kun sopimus on tehty, luottotili on aina tarvittaessa käytössä. Maksuja kertyy ainoastaan silloin, kun nostaa lainaa.

Lainaston tililuoton hyviin puoliin kuuluu myös sen helppous; rahaa voi siirtää vaikka tekstiviestillä. Nostetun lainan voi myös maksaa takaisin ilman ylimääräisiä kuluja.

Lainaa voi hakea kuka tahansa raha-asiansa hyvin hoitanut, taloudeltaan vakaa, Suomessa vakituisesti asuva henkilö. Tililuoton minimi-ikä on 21 vuotta. Hakemusta varten vaaditaan sähköpostiosoite, sähköinen tunnistautuminen, matkapuhelinnumero sekä pankkitilin tiedot. Hakijalla ei saa olla luottohäiriömerkintää.

Kun hakemus on hyväksytty, rahat saa tilille 1-2 päivän kuluessa. Kun sopimus on tehty, voi luottotililtä nostaa lainaa milloin tahansa ilman erillisiä hakemuksia, ja takaisinmaksu tulee suorittaa sopimuksen mukaisesti.

Suomalainen Lainasto.fi on myöntänyt jo kymmeniä tuhansia luottoja. Heidän arvoihinsa kuuluu vastuullisuus, läpinäkyvyys ja luottamus, mitkä ovat monille kuluttajille tärkeitä tekijöitä. Ne näkyvät heidän toiminnassaan myös esim. hyväntekeväisyyden tukemisena ja selkeästi esitetyssä tiedossa.

Lainat

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes, average: 5.00 out of 5)