NordCredit arvostelu

Syitä ottaa tämä laina:

  • 14 päivän peruutusoikeus
  • Ei yllätyksiä. Kuukausittaiset maksut aina alle 300€.
  • Saatuasi pätevän luottosopimuksen voit siirtää rahaa mihin tahansa, milloin tahansa tekstiviestillä tai verkkopalvelun kautta.

NordCredit lyhyt toimittajan arvostelun
NordCredit tarjoaa asiakkailleen 100-3000 euron lainoja. Palveluihin kuuluvat niin pikalaina kuin kulutusluottokin. Palvelun etuja ovat nopeus, helppous ja selkeys.

Pikavippiä NordCreditiltä voi saada 100-300 euroa kuluttomasti. Vippi on maksettava takaisin 14 päivän kuluessa tai halutessa yhden vuoden kuluessa, jolloin sille kertyy myös korkoa ja kuluja. Rahat saa tilille jopa viidessä minuutissa sopimuksen solmimisesta. Nopeus kuuluukin palvelun valtteihin.

Luottotilin voi saada 2000 tai 3000 euron luottorajalla. Luottotililtä voi nostaa lainaa niin paljon kuin tarvitsee aina 50 eurosta alkaen. Nostojen määrälle ei ole rajaa, vaan lainaa voi nostaa aina luottorajaan saakka. Nostopalkkio on 14%. Kuukausierät ovat aina alle 220 euroa, joten yllätyksiä ei pääse syntymään. Tiliä voi hallita netissä tai NordCredit-mobiilisovelluksen avulla.

Hakijalta edellytetään 18 vuoden ikää ja vakituista osoitetta Suomessa. Luottotietojen on oltava hyvät. Hakemusta varten on lisäksi täytettävä pankkitilin sekä matkapuhelinliittymän tiedot ja tunnistauduttava sähköisesti. Hakemukset käsitellään yleensä jo saman päivän aikana.

NordCredit on myöntänyt lainoja yksityishenkilöille jo vuodesta 2011 saakka. Kyseessä on täysin suomalainen, rekisteröity lainantarjoaja, joka toimii Turusta käsin. Se on osa tunnettua rahoitusalan firmaa, Lainasto Oy:tä.

Lainat

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)