OkMoney arvostelu

Syitä ottaa tämä laina:

  • Siirrä rahaa milloin vain 50 €:sta 2100 €:n verkossa tai matkapuhelimella.
  • Verkkopalvelu avoinna 24/7.
  • OK Limiitti on Suomen taloustutkimuksen “Suomalaiset pien- ja kulutuslainat” voittaja vuosina 2008, 2010, 2012 ja 2013.

OkMoney lyhyt toimittajan arvostelun
OK Moneyn päätuote on kulutusluotto, jota myydään OK Limiitti-nimikkeellä. Palvelun parhaita puolia ovat yksinkertaisuus ja helppous; OK Limiitti on ainoa suomalainen luotto, jonka kuukausierä on aina sama.

OK Limiitti-luottotilin luottoraja on 2100 euroa. Tililtä voi nostaa aina tarvitsemansa määrän lainaa ilman erillisiä hakemuksia aina tilin rajaan saakka. Miniminosto luottotililtä on 50 euroa, eikä tilin avaamiseen liity avaus- tai nostomaksuja. Korko riippuu henkilökohtaisesta sopimuksesta sekä nostetun luoton määrästä. Tilin saaminen on helppoa ja nopeaa, sillä päätöksen saa heti; ja kun sopimuksen hyväksyy, rahat saa tilille 24 tunnin sisällä.

OK Moneyn lainoille saa takaisinmaksuaikaa 3-31 kuukautta. Lainan voi maksaa takaisin kokonaisuudessaan milloin tahansa ilman ylimääräisiä kuluja. Myös lyhennysvapaan kuukauden voi pitää maksutta. Kuukausierä on aina 130 euroa, joten se on helppo muistaa.

OK Money myöntää lainaa 20-75-vuotiaille hakijoille, joilla vakituinen osoite Suomessa. Hakijan on toimitettava todistus tuloistaan kolmen edeltävän kuukauden ajalta tai tunnistauduttava Instantor-palvelun avulla. Hakijan on myös läpäistävä yrityksen talousanalyysi. Hakemusta varten on oltava henkilökohtainen pankkitili, matkapuhelinnumero sekä sähköpostiosoite.

OK Money on ollut olemassa jo vuodesta 2005 saakka ja palvellut tuhansia asiakkaita. Nykyisin yritys kuuluu kansainväliseen Dollar Financial Group-konserniin, joka on toimii yhdeksässä eri maassa.

Lainat

[ratings]