Ostosraha arvostelu

Syitä ottaa tämä laina:

  • Saat 3 kuluvapaata kuukautta bonuksena
  • Hakemuksen voi tehdä 24 tuntia vuorokaudessa ilman takaajaa. Saat luottopäätöksesi heti!

Ostosraha lyhyt toimittajan arvostelu

Ostosraha.fi on joustava ja luotettava rahoitusratkaisu tilapäiseen rahantarpeeseen. Sen kautta voi saada lainaa 400-10 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia sekä erinomaisia lisäpalveluita kuten maksuvapaita kuukausia.

Ostosrahalta haettava laina on käytännössä kulutusluottoa. Lainan hakijalle myönnetään luottotili, jolta hän voi nostaa tarvitsemansa lainasumman. Minimi on 400 euroa. Avausmaksut ovat matalat, ja riippuvat lainan määrästä. Korot ovat myös matalanpuoleisia. Kullekin asiakkaalle määritetään korko lainan määrän ja luottoluokituksen mukaan.

Takaisinmaksuaikaa saa 12-72 kuukautta ja maksuvapaan kuukauden saa 10 euron hintaan. Hakemukset käsitellään 15 minuutissa, ja päätöksen saa halutessaan suoraan matkapuhelimeen. Rahat saa tilille 1-2 päivän kuluessa. Omaa luottotiliä voi hallita jopa matkapuhelimesta käsin. Kun sopimus on tehty, voi luottotililtä tehdä nostoja aina halutessaan. Kuluja kertyy ainoastaan nostetusta lainasta.

Hakijan on oltava iältään 20-75-vuotias Suomen kansalainen, jolla on vakituinen osoite Suomessa. Luottotietojen on oltava moitteettomat. Hakemuksen täyttämistä varten tarvitaan myös matkapuhelinnumero, sähköpostiosoite sekä henkilökohtainen pankkitili.

Ostosraha kuuluu OPR-Vakuus Oy-konserniin, joka on perustettu vuonna 2005. Kyseessä on suomalainen yritys, joka tarjoaa rahoituspalveluja sekä yksilöille että yrityksille. Yritys on alansa kärkeä, ja Ostosrahan lisäksi tarjoaa myös muita lainapalveluita.

Lainat

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3 votes, average: 4.67 out of 5)