Risicum arvostelu

Syitä ottaa tämä laina:

  • Tee hakemus verkossa – nopeaa ja helppoa!
  • Nopea asiakastuki
  • Välitön luottopäätös hakemuksen jättämisen jälkeen.

Risicum lyhyt toimittajan arvostelu

Risicum tarjoaa joustavia rahoitusratkaisuja aina 5000 euroon saakka. Kyseessä on monille suomalaisille tuttu palvelu, sillä Risicum on palvellut pohjoismaisia asiakkaita jo pitkään.

Risicumilla on eri lainatuotteita, joista tärkeimpiä ovat kulutusluotto ja joustolaina. Niiden erona on se, että kulutusluotto maksetaan takaisin aina 12 kuukaudessa, ja sitä voi saada joko 500, 750 tai 1000 euroa. Joustolainan kohdalla voi nostaa halutun summan luottotililtä ja valita kuukausierät tai takaisinmaksuajan sopivaksi. Kuluja kertyy vain nostetusta lainasummasta. Joustolainan voi maksaa takaisin 10% tai vähintään 50 euron minimierissä tai maksimissaan 300 euron erissä.

Risicumin valttikortteja on nopeus. Lainapäätöksen saa heti, ja rahat siirretään tilille jopa minuuteissa. Kun joustolainasopimus on tehty, on lainatili käytössä aina tarvittaessa mihin päivänaikaan tahansa.

Hakijan on oltava 20-75-vuotias, Suomessa vakituisesti asuva henkilö. Hakemusta varten on toimitettava todistus tuloista tai tunnistauduttava Instantor-palvelun kautta. Luottotietojen on oltava hyvät. Hakijan on lisäksi ilmoitettava pankkitilin tiedot, matkapuhelinnumero sekä sähköpostiosoite. Hakemusta varten on tunnistauduttava sähköisesti.

Vuonna 2005 perustettu Risicum on nykyisin osa kansainvälistä Dollar Financial Group-konsernia, jonka palveluja on käyttänyt jo noin 400 000 pohjoismaalaista. Konserni työllistää yhteensä noin 5000 työntekijää eri maissa. Suomessa sen leivissä työskentelee noin 40 henkeä.

Lainat

[ratings]