Suomilimiitti

Suomilimiitti tarjoaa jopa 2000€ lainan joustavan luoton muodossa. Voit nostaa haluamasi summan rahaa tilillesi luottosi rajoissa juuri silloin, kun sitä tarvitset. Suomilimiitin luottoa voivat hakea 18 vuotta täyttäneet henkilöt. Hakemuksen voi lähettää ilmaiseksi netissä, ja jatkossa rahaa voi nostaa helposti tekstiviestillä.

Suomilimiitin edullinen laina

Voit hakea Suomilimiitiltä 100–2000€ suuruista lainaa. Sinulle myönnetään henkilökohtainen luotto, jota voit hyödyntää tarpeesi mukaan. Koko lainasummaa ei siirretä kerralla tilillesi, vaan voit nostaa aina haluamasi summan. Näin et joudu maksamaan yhtään ylimääräisiä korkoja ja kuluja lainasta, jota et juuri silloin tarvitse.

Pienin kerralla nostettava lainasumma on 100€. Maksat jokaisesta nostokerrasta 19 % provisiota, mutta Suomilimiitin lainalla ei ole kuukausi- tai vuosimaksuja. Provision lisäksi maksat lainasumman lisäksi vain siitä kertyvää korkoa.

Lainan takaisinmaksu

Maksat Suomilimiitin laina takaisin kuukausittain. Kuukauden aikana nostamastasi lainasta tulee lasku vasta seuraavan kuukauden lopussa. Saat siis keskimäärin 45 päivää maksuaikaa. Koko lainaa ei tarvitse maksaa kerralla pois, vaan se on mahdollista maksaa osamaksulla. Pienin maksettava summa on 20 % nostetun lainan suuruudesta niin, että se on aina vähintään 50€.

Suomilimiitti yrityksenä

Suomilimiitti on kotimainen yritys, joka on toiminut jo vuodesta 2005. Toiminnan luotettavuudesta ja helppoudesta kertoo se, että jo yli 600 000 asiakasta ovat hakeneet Suomilimiitin lainaa.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes, average: 5.00 out of 5)