Vivus arvostelu

Syitä ottaa tämä laina:

  • Rahat tilillä alle 15 minuutissa.
  • Vivus tarjoaa sinulle selkeän ja yksilöllisen maksusuunnitelman ilman yllätyksiä.
  • Joustava sopimus, joka tarjoaa mahdollisuuksia siirtää eräpäiviä joka kuukausi.
  • Ensimmäinen laina on ilmainen. Maksa takaisin ainoastaan lainaamasi rahat

Vivus lyhyt toimittajan arvostelu

Vivus tarjoaa 10-2010 euron tililuottoa tai 100-400 euron pikalainoja yksityishenkilöiden tarpeisiin. Yrityksen palvelu on läpinäkyvää, kätevää ja helppoa. Hakemuksen voi täyttää netissä, ja lainan saa tilille parhaimmillaan jopa 15 minuutissa.

Vivuksen pikavipit ovat helppoja, nopeita ja luotettavia. Luottotilin avulla lainaa voi nostaa aina tarvittaessa mihin aikaan tahansa. Luottotilin raja on 2010 euroa, joten se sopii hyvin hieman isompaankin tarpeeseen. Miniminosto on 10 euroa. Palvelun parhaita puolia onkin se, että lainaa voi nostaa juuri sen verran kuin tarvitsee. Luottotilistä kertyy kuluja ainoastaan silloin, kun nostaa lainaa, jolloin veloitetaan nostopalkkio ja lainasta kertyvät korot.

Pikalaina maksetaan takaisin kerralla 3-30 päivän sisällä ja tavallinen laina 6-24 kuukauden aikana erissä. Eräpäiväksi voi valita kuukauden 14. tai 30. päivän. Jokainen sopimus on henkilökohtainen ja laaditaan asiakkaan tilanteeseen perustuen. Asiakas voi itse valita sopivan takaisinmaksuohjelman, ja korot määritellään luottoluokituksen ja maksusuunnitelman mukaisesti kunkin sopimuksen kohdalla.

Hakijan on oltava ainakin 20-vuotias ja asuttava vakituisesti Suomessa. Lisäksi vaaditaan hyvät luottotiedot. Hakemusta varten tunnistaudutaan verkkopankkitunnusten tai mobiilivarmenteen avulla. Hakemuksia käsitellään päivittäin kl 7-23 välisenä aikana, mutta niitä voi lähettää vuorokauden ympäri.

Vivus on suomalaisen 4finance Oy-konsernin palvelu. Kyseessä on rahoitusalan yritys, joka on jo pitkään toiminut suomalaisilla markkinoilla.

Lainat