Paras laina 2018

Lainavertailu on fiksua tehdä ennen lainan hakemista tai muuten voi epähuomiossa ottaa itselle hyvinkin kalliin lainan, vaikka huomattavasti halvempiakin olisi ollut tarjolla. Vertailemalla voit siis säästää satoja tai tuhansia euroja lainan kuluissa. Meidän lainavertailu käsittää lainat aina tuhannesta eurosta useaan kymmeneen tuhanteen euroon.

Lainavertailu pitää sisällään kaikki oleelliset tiedot, joihin lainoja vertaillessa tulisi kiinnittää huomiota. Voit vertailla eri lainapalveluja keskenään, jolloin sinulle selviää niistä haettavien lainojen ja kulujen suuruudet sekä laina-ajat kokonaisuudessaan. Jos sinulla on mielessäsi tietty lainasumma, jonka tarvitset, valitse haluamasin lainasumman vertailu. Tällöin saat paljon yksityiskohtaisempaa tietoa, jonka perusteella eri yritysten lainat on helpompi vertailla.

Tärkeitä tekijöitä lainaa haettaessa ovat ikäraja, laina-aika ja vuosikorko. Monet kiinnittävät vertaillessa ensimmäisenä huomionsa juuri vuosikorkoon ja jättävät sen tarkemmin miettimättä korkean vuosikoron lainat huomiotta, vaikka ne voisivat muuten olla ehdoiltaan heille sopivia. Päätelmiä ei tulisi tehdä vuosikoron perusteella niin nopeasti, vaan samalla tulisi huomioida kuinka paljon lainaa haetaan ja kuinka pitkäksi aikaa. Pieni laina lyhyellä laina-ajalla mutta korkeahkolla vuosikorolla maksaa euroissa huomattavasti vähemmän, kuin suuri laina pitkällä laina-ajalla ja matalalla korolla. Pitkän ajan kuluessa kun korkoa ehtii kertyä huomattavasti enemmän.

Lainan hakeminen on erittäin helppoa ja päätöksen saa muutamissa minuuteissa. Lainapalveluiden käyttäminen onkin huomattavasti vaivattomampaa kuin lainan hakeminen pankista. Vaikka lainan saa näennäisen helposti tilille, ns. helposta rahasta ei tulisi innostua liikaa. On erittäin tärkeää ottaa sellainen laina, jonka tietää pystyvänsä maksamaan takaisin sovitussa ajassa. Jos lainan takaisinmaksu myöhästyy usein tai siihen ei olekaan varaa, siitä voi seurata taloudellisia vaikeuksia ja jopa maksuhäiriöitä.

Lainavertailu auttaa sinua löytämään kaikista edullisimman ja lainaehdoiltaan sinulle sopivimman lainan. Tarjonnan ollessa suurta, oikean päätöksen tekeminen ilman vertailua on vaikeaa, mutta lainavertailu auttaa.

Verrata: Joustoluotto & Vertaislaina

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (14 votes, average: 4.86 out of 5)