Lainaa 20000€ – lisätietoja

Monet lainapalvelut perinteisten pankkien lisäksi tarjoavat lainaa 20000€ verran. Niistä on mahdollista saada näinkin suuri summa lainaa hyvin joustavilla ehdoilla. Palvelut eivät vaadi takaajia tai vakuuksia lainaa varten. Niiden tarjoamissa lainoissa on toisaalta suurempi korko, kuin pankkien lainoissa. Usean tuhannen euron lainan vuosikorko on kuitenkin huomattavasti pienempi kuin ne vuosikorot, joihin olemme tottuneet pienien lainojen ja pikavippien kohdalla.

20000€ lainalla saa rahoitettua hyvinkin suuria projekteja. Sillä tekee remontin tai rahoittaa osan asunnon hinnasta. Se on kuitenkin niin suuri summa rahaa, että lainan tarvetta kannattaa punnita huolella. Vaikka sen voi maksaa takaisin useiden vuosien kuluessa, siitä kertyy silti ylimääräisiä kuluja. Todellinen takaisinmaksamasi summa voi olla jopa kaksi kertaa alkuperäisen lainaamasi summan suuruinen. Kulut muodostuvat lainan korosta, jota kertyy koko laina-ajan.

Korkojen takia kovin pitkää laina-aikaa ei siis kannata valita vain sen takia, että takaisin maksettavat kuukausierät olisivat mahdollisimman pienet. Laina-aikaa miettiessäsi suhteuta takaisimaksusummat ja –ajat tuloihisi niin, että kuukausierät eivät vaikeuta entisestään taloudellista tilannettasi. Lainan voi aina maksaa suunniteltua nopeammin takaisin mutta ajan pidentäminen voi vaatia enemmän toimenpiteitä.

Vertailumme auttaa sinua valitsemaan parhaimman lainan kaikkien vaihtoehtojen väliltä. Tutustu vertailun tuloksiin tarkasti ennen kuin haet lainaa 20000 euroa.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (9 votes, average: 4.89 out of 5)