Lainaa 2000€ – lisätietoja

Lainavertailumme pitää sisällään tämän hetken suosituimmat paikat hakea lainaa 2000€. Tämä summa itsessään on jo suosittu: sillä maksaa yllättävät laskut tai vaikka vuokran, ja rahaa jää vielä mukavasti elämiseenkin. Tämä laina on myös sen vuoksi suosittu, että vuoden 2013 lainojen korkoja koskevan lakimuutoksen jälkeen lainayritykset muuttivat lainansa tililuottotyyppisiksi lainoiksi, joiden alaraja on juuri 2000€.

Edellä mainittu muutos tarkoittaa sitä, että voit valita kahdenlaisten lainojen välillä. Tarjolla on edelleen jonkin verran vippejä, jonka ottamalla saat lainaa 2000€ suoraan kerralla tilillesi ja maksat sen takaisin erissä valitun maksu-ajan puitteissa. Tämän suuruisella lainalla maksuaika voi olla mitä tahansa kuukausista jopa vuosiin.

Toinen vaihtoehto on ottaa edellä mainittu luotto, jolloin saat itsellesi 2000€ luottorajan ja -tilin. Voit siirtää 2000 euroa tilillesi tai sitten voit jättää osan summasta käyttämättä, jos et jostain syystä tarvitsekaan juuri tuota summaa lainaa. Voit siis tehdä pienempiä nostoja sen mukaan, kuinka paljon rahaa tarvitset. Tätäkin lainaa maksat takaisin kuukausittain ja korkoja maksat vain nostamastasi summasta.

Vaihtoehtoihin kannattaa tutustua tarkkaan ja liian suuren lainasumman ottamista tulisi välttää. Ota lainaa aina juuri tarpeesi mukaan, jotta voit maksaa sen vaivattomammin takaisin ja et maksa liikaa kuluja. Tämä lainavertailu pitää sisällään kaikki suosituimmat lainapalvelut, joista on mahdollista hakea lainaa 2000 euroa sekä myös muita summia.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (9 votes, average: 4.89 out of 5)