Lainaa 5000€ – lisätietoja

Hakiessasi lainaa 5000€ verran, sinun olisi hyvä ensin rauhassa vertailla kaikki vaihtoehdot keskenään. Summa on niin suuri, että lainaa ei kannata ottaa kovin kepein perustein, vaikka sillä saa rahoitettua helposti vaikka mitä. Tutustumalla kaikkiin vaihtoehtoihin voit valita juuri sen lainan, joka sopii ehdoiltaan sinulle parhaiten. Tällöin vältyt muun muassa liian suurilta kuukausittaisilta takaisinmaksusummilta.

Eritoten yksi asia kannattaa huomioida ottaessa lainaa 5000€: niitä on tarjolla sekä perinteisinä lainoina että tililuottoina. Perinteinen laina on kulutusluotto eli saat tilillesi juuri 5000 euroa, jota maksat takaisin sovituissa erissä kuukausittain. Takaisinmaksuaikaa tämän suuruiselle lainalle saa jopa useita vuosia.

Tililuotto toimii hieman samoin kuin luottokortti: voit siirtää tilillesi luottotililtäsi haluamasi summan rahaa ja maksat sitäkin kuukausittain takaisin. Maksamasi summa lisätään takaisin luottotilisi saldoon. Vaikka sinulla onkin mahdollisuus siirtää luottotililtäsi lainaa 5000€, sitä ei tarvitse tehdä. Koko myönnettyä luottosummaa ei ole pakko käyttää.

Pyrimme pitämään vertailumme tiedot mahdollisimman hyvin ajan tasalla, mutta suosittelemme kuitenkin tarkistamaan lainan tiedot ja ehdot yrityksen omiltakin sivuilta. Ehdot on hyvä tarkistaa ainakin siinä vaiheessa, kun on hyväksymässä tarjousta ja ottamassa lainaa 5000 euroa.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (9 votes, average: 4.89 out of 5)