Pikavippi 100€ löytyy kätevästi kauttamme

Smartfinance auttaa hankkimaan lainaa 100€ ilman vakuuksia tai takaajia. Vertaile lainoja kätevästi yhdessä paikassa ennen kuin teet päätöksen ja haet lainaa. Autamme löytämään edullisimmat korot, sopivan laina-ajan ja –erän, luotettavimman yrityksen ja parhaat lainaehdot. Pienikin laina kannattaa yleensä vertailla etukäteen, sillä sen kulut voivat pitkällä maksuajalla nousta korkeiksi.

Mitä hyötyä on vertailusta

Vaikka haussa olisi vain pikavippi 100€, kannattaa eri lainatarjouksia vertailla. Vertailusta käyvät ilmi kätevästi:

  • Tärkeimmät ehdot kuten ikärajat
  • Lainan korko
  • Tarjoukset (esim. kuluttomat lainat ensihakijoille)
  • Kuukausierien suuruus ja laina-aika

Näiden ominaisuuksien etsimiseen eri yrittäjien sivustoilta voi kulua huomattaviakin määriä aikaa. Kun haussa on pikavippi 100€, kukaan tuskin haluaa käyttää tuntikausia pikavippifirmojen sivujen selaamiseen ja tarjousten vertailemiseen. Tämän vuoksi pikavippivertailu on kätevä tapa löytää itselle sopiva tarjous. Vertailun avulla voit järjestää hakutulokset haluamaasi järjestykseen eri kriteerien mukaan, kuten kuukausierän suuruuden mukaan tai lainan hinnan mukaan.

Vertaillessasi lainoja pääset huomaamaan, että hinnoissa todellakin on eroja. Tämän vuoksi ei kannatakaan valita ensimmäistä vippi 100€ tarjousta, jonka netistä löytää, sillä voi päätyä maksamaan liikaa. Lainojen todelliset vuosikorot voivat vaihdella n. 30-230% välillä, mikä tarkoittaa, että pitkällä laina-ajalla voi pikalaina 100€:lle tulla pienissä erissä takaisinmaksettuna huomattavasti hintaa. Yleisesti ottaen pienet pikalainat kuitenkin maksetaan takaisin nopeasti, eivätkä korkojen hinnat ehdi nousta korkeiksi. Pikavippiä voi saada 100€ monelta tarjoajalta ilman kuluja tai korkoja, kunhan lainan maksaa takaisin seuraavan kuun loppuun mennessä. Kannattaakin vertailla, sillä parhaimmillaan pienen lainan voi saada jopa ilmaiseksi!

Ota nämä asiat huomioon, kun haet pikalainaa

Pikalainaa hakiessa kannattaa harkita seuraavia asioita, jota prosessi sujuisi mahdollisimman ongelmattomasti:

Lainantarve: Kuinka paljon lainaa tarvitset? Lainaa kannattaa hakea ainoastaan sen verran kuin tarvitsee eikä enempää. Mikäli saat ja pystyt maksamaan lainasumman takaisin korottomasti jo seuraavan kuun loppuun mennessä, voi lainaa ottaa hieman enemmänkin, mutta mikäli joudut pidentämään laina-aikaa, ei tarvittua suuremman summan lainaaminen ole kannattavaa, sillä joudut maksamaan siitä enemmän korkojen ja kulujen muodossa.

Oma maksukyky: Kuinka nopeasti laina on mahdollista maksaa takaisin? Valitse tämän mukaan budjettiisi sopivat, realistiset kuukausierät. Laina tulee aina halvemmaksi, kun sen maksaa takaisin nopeasti. Edullisinta on, jos pystyt maksamaan pikavippi 100€:n takaisin jo ensimmäiseen eräpäivään mennessä.

Lainantarjoajan maine: Kannattaa ottaa lainaa luotettavalta, hyvämaineiselta yritykseltä, joka kohtelee asiakkaitaan reilusti. Meidän listoillemme valitaan vain luotonantajarekisteriin hyväksyttyjä, luotettavia yrityksiä. Osa niistä toimii vain kotimaan markkinoilla, ja osa on isoja nimiä, jotka toimivat myös muualla Euroopassa ja maailmassa.

Hinnat: Lainan korot ja kulut ovat yksi tärkeimpiä kriteereitä lainan valinnassa. Voit ottaa lainaa 100€ ilman kuluja, sillä monet yritykset tarjoavat uusille asiakkaille ensimmäisen lainan ilmaiseksi tiettyyn rajaan saakka, jos se maksetaan takaisin ensimmäiseen eräpäivään mennessä.

Lainaehdot: Jos laina 100€ tulee otettua pidemmäksi ajaksi, mutta uskot, että saatat kyetä maksamaan sen takaisin suunniteltua nopeammin, kannattaa tarkistaa, voiko takaisinmaksun suorittaa etuajassa ilman ylimääräisiä kuluja. Jos taas epäilet, että takaisinmaksun suhteen voi olla ongelmia, kannattaa valita yritys, joka tarjoaa mahdollisuuden eräpäivän siirtoon tai maksuttomaan kuukauteen.

Näiden seikkojen lisäksi kannattaa muistaa, että vaikka täysi-ikäisen on lain mukaan mahdollista saada pikavippi 100€, on tarjoajilla erilaisia ikävaatimuksia. Ikärajat voivat vaihdella yrityskohtaisesti 28-22 vuoden välillä,  ja maksimi voi olla 70-75 vuotta. Luottotiedottomille ei yleisesti ottaen myönnetä pikavippiä. Hakijalta vaaditaan yleensä Suomen kansalaisuus ja vakituinen osoite Suomessa,  verkkopankkitunnukset, pankkitili suomalaisesta pankista sekä matkapuhelinliittymä. Vaatimukset voivat vaihdella yrityskohtaisesti, mutta sähköinen tunnistautuminen joko verkkopankkitunnusten tai mobiilivarmenteen avulla on tavallisin tapa allekirjoittaa lainahakemus.

Lainan hakeminen on helppoa netissä

Pikavippi 100€ on todella nopea ja helppo hakea netissä. Vertailun avulla voit kätevästi rajata tarjontaa ja löytää itsellesi sopivan lainatarjouksen; klikkaamalla pääset suoraan hakemukseen. Täytä hakemus huolella. Useimmat pikavippifirmat käsittelevät hakemuksen jo saman päivän aikana, mikäli lähetät sen yrityksen aukioloaikana, ja päätöksen voit saada parhaimmillaan 15 minuutin sisällä.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (13 votes, average: 4.85 out of 5)