Pikavippi 20€ – lisätietoja

Pikavippi 20€ on yksi pienimmistä pikavipeistä, joita on mahdollista hakea. Se auttaa välttämättömissä kuluissa vaikkapa silloin, kun oma tili onkin muiden kulujen vuoksi jo nollilla ja palkanmaksu vasta muutaman päivän päästä.

Vippi 20€ myönnetään usein myös nuorimmille hakijoille eli myös 18-vuotiaille henkilöille. Näin pienelle lainalle ei saa pitkää maksuaikaa, ja se tuleekin maksaa takaisin pikimmiten ja kerralla. Jos tätä vippiä ei maksa pian takaisin, siitä koituvat kulut korkoineen saattavat ylittää moninkertaisesti alkuperäisen lainasumman.

Aina kuluja ei kuitenkaan tule maksettavaksi: moni pikavippipalvelu myöntää ensimmäisen pikavipin täysin ilmaiseksi eli ilman korkokuluja. Monista palveluista ensimmäiseksi lainaksi ei saakaan muita kuin pieniä vippejä, joihin kuuluu myös pikalaina 20€. Kun se on maksettu onnistuneesti takaisin, myös suurempien pikavippien hakeminen onnistuu.

20€ vippi on kuitenkin niin pieni summa, että kannattaa miettiä tarkoin, onko sen lainaaminen todella tarpeellista. Mihinkään turhanpäiväisiin menoihin sitä ei kannata nostaa. Usein vastaavan summan saa hätätilanteessa lainattua joltakin hyvältä tutulta ilman mitään korkoja. Mistä ikinä lainaatkin, huolehdi hyvin takaisinmaksusta.

Monet vippipalvelut eivät edes tarjoa näin pieniä summia, vaan tarjonta painottuu useiden satojen tai tuhansien eurojen lainoihin. Täältä löydät kuitenkin kaikki luotettavat paikat, joista on helppoa ja turvallista hakea vippi 20€.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (12 votes, average: 4.67 out of 5)