Pikavippi 300€ auttaa äkilliseen rahantarpeeseen

300 euroa lainaa voi auttaa monenlaiseen äkilliseen rahantarpeeseen; vuokran maksamiseen, auton korjaamiseen, ruokaan tai vaikka viikonloppumatkaan. Smartfinance auttaa löytämään parhaat paketit, kun haussa on pikavippi 300€ – vertaile eri tarjoajien pikavippejä kätevästi laina-aikojen, kuukausierien ja muiden kriteerien mukaan!

Vertailu kannattaa

Vaikka etsinnässä olisikin vain pieni pikalaina 300€, kannattaa tarjouksia vertailla. Eri tarjoajien välillä voi olla merkittäviäkin eroja, joten ilman vertailua kohdalle voi osua kalliskin lainapaketti; ja vaikka aikoisit ottaa vain pienen lainan, tuskin haluat maksaa siitä liikaa. Meidän vertailumme avulla voit verrata muun muassa seuraavia kriteereitä:

  • Lainasumma. Vertailusta näet kätevästi, paljonko lainaa yritykseltä saat.
  • Takaisinmaksuaika. Voit vertailla, kuinka paljon takaisinmaksuaikaa eri yrityksen antavat, ja järjestää hakutulokset tämän kriteerin mukaan.
  • Ikäraja. Eri tarjoajilla on erilaiset ikärajat, vaikka periaatteessa kenen tahansa hyvin raha-asiansa hoitaneen täysi-ikäisen on mahdollista hankkia laina 300€. Minimi-ikärajat vaihtelevat 18-23 ikävuoden välillä.
  • Takaisinmaksettava summa. Vertailusta näet myös nopeasti, kuinka paljon lainalle tulee hintaa. Takaisin maksettavan summan suuruus riippuu myös laina-ajasta, eli mitä pidemmän laina-ajan valitset, sitä enemmän takaisinmaksettavaa yleensä kertyy. Jos taas maksat lainasi takaisin jo ensimmäiseen eräpäivään mennessä, voit saada sen täysin kuluttomasti, eikä takaisinmaksettavaa ole enempää kuin 300€.

Koska huomioon otettavia kriteerejä on lainaa etsiessä useita, voi omin päin vertailuun kulua paljonkin aikaa. Pikavippisivustoja on lukuisia, eikä tietoja ole aina helppo löytää. Smartfinancen kautta saat näkyville pikavippi 300€-tarjoukset useilta eri tarjoajilta yhdellä kertaa, ja näet jo yhdellä silmäyksellä ajantasaiset tiedot saatavilla olevista lainoista.

Mitä huomioida lainaa hakiessa: Lainaa sekä lainafirmaa valitessa kannattaa ottaa huomioon useita asioita, jotta kokemuksesi olisi positiivinen. Suomessa pikavippejä koskeva lainsäädäntö on tiukka, joten kuluttajan asema markkinoilla on melko hyvä, mutta epämiellyttäviäkin kokemuksia voi syntyä, kun esimerkiksi korot nousevat liian korkeiksi. Pohdi siis seuraavia seikkoja, kun haussa on vippi 300€.

Lainantarjoajan maine: Pikavippifirmaa valitessa on syytä valita tunnettu, laillistettu yritys, jolla on hyvä maine. Smartfinancen listoilta löydät vain Suomessa laillistettuja, luotettavia yrityksiä. Osa niistä on puhtaasti kotimaisia, ainoastaan Suomen markkinoilla toimivia firmoja, kun taas osa on nimekkäitä yrityksiä, jotka toimivat myös Euroopan tai maailman laajuisilla markkinoilla.

Lainan kulut: Ota lainaa ainoastaan sen verran kuin tarvitset. Pikavippi 300€ riittää kattamaan monenlaisia kuluja ja on melko nopea maksaa takaisin. Isomman lainan ottaminen ei kannata etenkään, jos se johtaa pidempään takaisinmaksuaikaan, sillä tällöin lainalle kertyy enemmän kuluja. Mikäli tulosi ovat pienet, kannattaa lainaa ottaessa pitäytyä minimissä, sillä yleisesti ottaen pikavipit ovat kalliita. Tässä tapauksessa myös kannattaa kokeilla, saatko lainaa 300 ilman kuluja, sillä monet lainantarjoajat myöntävät uusille asiakkaille lainoja kuluttomasti ja korottomasti, mikäli ne maksetaan takaisin kokonaisuudessaan ensimmäiseen eräpäivään mennessä.

Lainaehdot: Mikäli aiot ottaa lainaa 300€, kannatta myös tutkia tarkkaan lainaehdot ja pohtia omaa tilannetta. Uskotko, että kykenet maksamaan lainan takaisin aiottua nopeammin? Tarkista lainaehdoista, voitko tehdä sen kuluttomasti. Epäiletkö, että lainan takaisinmaksussa saattaa tulla ongelmia? Valitse lainantarjoaja, joka antaa siirtää eräpäivää tai myöntää maksuttomia kuukausia. Tarkista myös ikärajat, mikäli olet alle 23-vuotias tai yli 70-vuotias, sillä ne voivat vaihdella lainantarjoajasta riippuen.

Netistä saa lainaa nopeasti: Pikavippi 300€ myönnetään yleensä raha-asiansa hyvin hoitaneelle, täysi-ikäiselle Suomessa vakituisesti asuvalle henkilölle, jolla on Suomen kansalaisuus tai joka on oleskellut maassa riittävän kauan lainvoimaisen viisumin turvin. Hakijalta vaaditaan tavallisesti sähköinen tunnistautuminen joko verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Lainafirma tarkistaa hakijan luottotiedot, ja voit tarvittaessa vaatia todistuksia tuloista, kuten tiliotteita tai palkkaliuskoja. Useat firmat myös tekevät oman arvionsa hakijan maksukyvystä.

Hakemukseen pääset kätevästi taulukon linkin avulla. Täytä hakemus huolella, jotta sen käsittely sujuisi nopeasti. Yritysten aukioloaikoina päätöksen voi parhaimmillaan saada jo minuuteissa, ja pikavippi 300€ tulee tilillesi jo saman päivän aikana.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (14 votes, average: 4.79 out of 5)