Pikavippi 400€ on yleinen vippi

Pikavippi 400€ on yleinen vippi, joka auttaa kaikenlaiseen arjen rahantarpeeseen. Sen avulla maksaa näppärästi vuokrat, ruoat, lentoliput tai vaikka tietokoneen korjauksen. Kun etsit pikavippiä, on vaihtoehtoja runsaasti. Smartfinancen tehtävä on auttaa sinua löytämään omaan tilanteeseesi sopiva, edullinen pikavippi 400 heti.

Miksi vertailla lainoja

Lainaa ei koskaan kannata ottaa summassa, sillä se voi tulla kalliiksi. Vaikka haluaisit ottaa ainoastaan lainaa 400€, kannattaa silti vertailla, sillä erot eri tarjoajien välillä ovat merkittäviä. Lainantarjoajien paketit vaihtelevat niin ehtojensa, laina-aikojensa, lainasummiensa, kulujensa kuin lisäpalveluidensakin puolesta. Jos haluat esimerkiksi kiinteät kuukausierät tai mahdollisuuden eräpäivän siirtämiseen, kannattaa vertailun kautta tutkia, mikä yritys niitä tarjoaa. Pikavippi 400€ voi kerryttää yllättävän paljon kuluja, kun valitsee pitkän laina-ajan sekä tarjoajan, jonka korot ovat korkeat, joten vertailu on olennaista.

Mihin kiinnittää huomiota lainaa valitessa

Lainoja vertaillessa kannattaa kiinnittää huomiota muun muassa seuraaviin seikkoihin:

  • Lainasumma: Todella monen lainantarjoajan valikoimista löytyy pikavippi 400€.
  • Laina-aika ja kuukausierän suuruus: Jos haluat lainaa 400 ilman kuluja, sen joutuu yleensä maksamaan ensimmäiseen eräpäivään mennessä. Osa tarjoajista tarjoaa tämän mahdollisuuden uusille asiakkaille. Muutoin kannattaa tutkia, millainen kuukausierä sopii omaan budjettiin, ja kuinka nopeasti laina on realistisesti mahdollista maksaa pois. Mitä nopeammin maksat lainan takaisin, sitä halvemmaksi se tulee. Kuukausierät on mahdollista maksaa erikokoisissa tai kiinteissä erissä; mieti tarkkaan, kumpi sopii sinulle paremmin. Kiinteä kuukausierä on helpompi muistaa ja ottaa huomioon budjettia suunnitellessa.
  • Korot ja kulut: Mikäli aiot maksaa lainan takaisin pitkän ajan kuluessa, ovat korot ja muut kulut yksi tärkeimpiä kriteereitä lainapaketin valinnassa. Pikalaina 400€ voi kerryttää kuluja etenkin, mikäli todellinen vuosikorko on korkea ja laina-aika pitkä.
  • Lainantarjoajan maine: Ottaessasi lainaa kannattaa suosia luotettavia, reiluja yrityksiä. Smartfinancen vertailuun valitaan ainoastaan luotonantajarekisteriin hyväksyttyjä, luotettavia lainantarjoajia. Osa näistä firmoista on täysin kotimaisia, ja osa toimii Suomen lisäksi myös muualla Euroopassa tai maailmalla. Meidän kauttamme voit tutustua kätevästi eri yrityksiin ja niiden taustoihin.
  • Lainaehdot: Lainaehtoihin kannattaa kiinnittää huomiota etenkin tietyissä olosuhteissa. Jos olet alle 23-vuotias, kannattaa tarkistaa myöntääkö yritys lainoja ikäisillesi, sillä lainayritysten ikärajat vaihtelevat. Sama pätee yli 70-vuotiaisiin asiakkaisiin. Mikäli suunnitelmissasi on maksaa pikavippi 400€ takaisin aiottuna nopeammin, jos budjetti sallii, kannattaa tarkistaa, antaako lainantarjoaja maksaa lainan takaisin suunniteltua nopeammin ilman ylimääräisiä kuluja. Jos taas epäilet, että takaisinmaksussa saattaa tulla ongelmia, kannattaa valita lainantarjoaja, joka myöntää maksuttomia kuukausia tai sallii eräpäivän siirtämisen. Nämä palvelut ovat tavallisesti maksullisia.

Pikavippi on laina, jota varten ei vaadita vakuuksia tai takaajia. Etenkin pienet, muutaman sadan euron suuruiset summan myönnetään helposti ja nopeasti. Pikavippiä voidaan nykyään myöntää joko lainana, kulutusluottona tai vertaislainana yrityksestä riippuen, mutta käytännössä sopimukset ovat erittäin samankaltaisia.

Kuka voi saada pikavippiä

Kun haussa on laina 400€, kannattaa tarkistaa, oletko hakukelpoinen. Kriteereissä voi olla eroja lainanantajasta riippuen, mutta yleisesti ottaen hakijan on oltava täysi-ikäinen Suomen kansalainen tai riittävän kauan Suomessa oleskellut henkilö, jolla on vakituinen osoite Suomessa ja hyvät luottotiedot. Hakemusta täyttäessä on tunnistauduttava sähköisesti joko verkkopankkitunnusten tai mobiilivarmenteen avulla. Usein hakijan on myös pystyttävä todistamaan, että hänellä on säännölliset tulot, mitä varten voi joutua toimittamaan palkkatodistuksen tai tiliotteen. Lisäksi firma voi tehdä hakijan maksukyvystä oman arvionsa, jonka mukaan lainan korko määritellään.

Miten hakea

Jotta vippi 400€ myönnettäisiin, valitse firma, jonka uskot myöntävän sinulle lainaa. Taulukosta pääset klikkaamaan suoraan hakemukseen. Täytä hakemuksen kaikki kohdat huolella, jotta sen käsittely sujuisi ongelmitta. Firmojen aukioloaikoina hakemukset käsitellään yleensä jo saman päivän kuluessa, ja parhaimmillaan lainan voi saada tilille jopa alle tunnissa. Pikavippejä ei myönnetä yöaikaan. Mikäli sinulla on lainantarvetta usein tai haluat nostaa lainaa yöaikaan, on jatkuvassa käytössä oleva luottotili parempi vaihtoehto.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (13 votes, average: 4.77 out of 5)