Pikavippi 500€ helpottaa arkea

Kun rahantarve yllättää, pikavippi 500€ tarjoaa helpotusta yllättävän moneen tilanteeseen. Sen avulla maksaa helposti niin vuokran, auton korjauksen kuin muutaman viikon ruoatkin. 500 eurolla tekee kätevästi isompiakin hankintoja tarpeen vaatiessa. Lainaa ottaessa kannattaa kuitenkin vertailla vaihtoehtoja, jotta löytää edullisen, omaan tilanteeseen sopivan paketin. Smartfinance auttaa valitsemaan lukuisien eri alan yritysten joukosta hyvän paketin.

Lainavertailu auttaa kiireen keskellä

Lainoja voi vertailla itse, mutta vertailu onnistuu huomattavasti nopeammin ja helpommin vertailusivuston avulla. Yrityksiä alalla on useita kymmeniä, eivätkä tiedot aina löydy niiden sivuilta yhtä helposti ja nopeasti. Tämän vuoksi kannattaa hyödyntää Smartfinancen palveluita, kun etsinnässä on vippi 500€. Sivuillemme on koottu tärkeimmät tiedot lainoista niin, että voi nähdä ne yhdellä silmäyksellä. Voi myös olla vaikea arvioida itse, mitkä yrityksistä ovat luotettavia ja maineikkaita. Smartfinancen vertailuun otetaan mukaan vain luotonantajarekisteriin hyväksyttyjä, luotettavia rahoitusalan yrityksiä.

Mihin kiinnittää huomiota lainaa valitessa

Kun kiikarissa on pikavippi 500€, ei kannata valita ensimmäistä vastaantulevaa tarjousta eikä välttämättä edes edullisinta tarjousta, vaan vertailla lainojen ehtoja ja kriteerejä, jotta löytää sopivan paketin, ja jotta hakemus hyväksyttäisiin. Vertaillessa kannattaa ottaa huomioon mm. seuraavat seikat:

  • Lainan kulut ja korot. Tämä on yleensä yksi tärkeimmistä kriteereistä lainaa valitessa. Voit saada jopa lainaa 500€ korottomasti ja kuluttomasti. Useat yritykset tarjoavat uusille asiakkaille kuluttoman paketin, mikäli laina maksetaan takaisin ensimmäiseen eräpäivään mennessä. Mikäli et kuitenkaan kykene maksamaan lainaa takaisin yhden kuukauden kuluessa, kannattaa tutkia eri pakettien korkoja ja kuluja, ja rajata tulokset niihin, joilla on edullisimmat korot ja kulut. Korkojen lisäksi kuluja voi syntyä mm. sopimuksen laatimisesta, lainan nostamisesta ja tilinhoidosta, mikäli kyseessä on luottotili.
  • Laina-aika ja kuukausierät. Pidempi laina-aika tarkoittaa pienempiä kuukausieriä, mutta myös suurempia kokonaiskustannuksia. Pikalaina 500€ voi kerryttää huomattavasti hintaa, jos sen maksaa takaisin hitaasti. Kuukausierien suuruus voi myös vaihdella, sillä osalla lainantarjoajista niiden suuruus vaihtelee jäljellä olevan lainansaldon mukaan, kun taas osaa tarjoaa kiinteitä kuukausieriä. Pienenevien kuukausierien maksaminen helpottuu ajan myötä, mutta kiinteän kuukasierän suunnitteleminen budjettiin voi olla helpompaa.
  • Lainaehdot. Ehdot vaihtelevat lainanantajasta riippuen. Etenkin alle 23-vuotiaiden ja yli 70-vuotiaiden on oltava tarkkana, sillä kaikki firmat eivät myönnä lainaa heidän ikäisilleen.
  • Lainanantajan maine. Kannattaa valita reilu ja hyvämaineinen lainantarjoaja. Smartfinancen kautta tämä ei ole ongelma, sillä vertailuihimme hyväksytään vain yrityksiä, jotka on kelpuutettu luotonantajarekisteriin, ja jotka ovat luotettavia. Vertailustamme löytyy niin täysin suomalaisia firmoja kuin nimekkäitä, kansainvälisiäkin yrityksiä. Kaikkien valikoimista löytyy helposti laina 500€.
  • Lisäpalvelut. Jos haluat maksaa lainan takaisin etuajassa, kannattaa tarkistaa, että tämä onnistuu ilman lisämaksuja. Osa lainantarjoajista tarjoaa myös mahdollisuuden eräpäivän siirtämiseen ja maksuttomiin kuukausiin, joskin nämä palvelut ovat tavallisesti maksullisia.

Luotto vai pikalaina?

Mikäli lainantarvetta tulee usein, voi luotto 500 olla hyvä ajatus. Luottotili on käytössäsi aina, kun tarvitset lainaa aina luottorajaan, eli useimmiten 2000-3000 euroon asti. Kertaluontoinen pikavippi 500€ sopii silloin, kun lainantarvetta on erittäin harvoin. Luottotililtä voi myös nostaa rahaa silloin, kun lainapalvelut eivät ole auki. Molemmista vaihtoehdoista löytyy tietoa sivuiltamme.

Kuinka hakea lainaa

Lainan hakeminen on helppoa ja nopeaa. Pikavippi 500€ tulee tilillesi hetkessä, kun teet hakemuksen netissä. Taulukon linkin kautta pääset suoraan valitsemaasi lainahakemukseen. Täytä hakemus huolella. Hakukelpoisuusehdot voivat vaihdella firmasta riippuen, mutta pääsääntöisesti lainoja myönnetään täysi-ikäisille oikeustoimikelpoisille henkilöille, jotka ovat Suomen kansalaisia tai asuneet Suomessa riittävän pitkään, ja joilla on vakituinen osoite Suomessa sekä hyvät luottotiedot. Hakemusta varten on tunnistauduttava sähköisesti verkkopankkitunnusten tai mobiilivarmenteen avulla.

Pikavippifimat yleensä suorittavat oman luottokelpoisuusarvionsa hakijasta. Korko määräytyy yleensä heidän arvionsa mukaan. Arvioon vaikuttavat mm. tulotaso, taloushistoria sekä luottotiedot. Osa yrityksistä vaatii todistuksen tuloista esimerkiksi tiliotteen tai palkkaliuskan muodossa. Kannattaa valita yritys, jonka hakukelpoisuusvaatimukset pystyy täyttämään

Hakemus käsitellään yleensä jo saman päivän aikana, jos se on lähetetty firman aukioloaikana. Pikavippi 500€ voi tulla tilille parhaimmillaan jopa alle tunnissa!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (13 votes, average: 4.85 out of 5)