Lainaa 600€ Kun tarvitset rahaa auton korjaukseen

Kun tarvitset rahaa auton korjaukseen, vuokraan, uuteen tv:hen tai vaikka lentoihin, lainaa 600€ auttaa hädän hetkellä. 600 euroa käteistä auttaa moneen tarpeeseen. Smartfinance auttaa löytämään Suomen monipuolisilta lainamarkkinoilta parhaat tarjoajat ja edullisimmat lainat. Valikoimistamme löytyvät pitkän linjan kotimaiset ammattilaiset sekä tunnetut kansainväliset nimet.

Miksi vertailla lainoja

Lainojen vertailu kannattaa, sillä se auttaa löytämään sopivimman paketin. Tämä on erityisen tärkeää, kun aikoo maksaa lainan takaisin osissa. Jos valitsee lainan summassa, voi päätyä maksamaan liikaa. Vertailustamme näet selvästi tärkeimmät vertailukriteerit, ja pystyt klikkaamaan itsesi suoraan sopivimman firman lainahakemukseen.

Näitä asioita kannattaa vertailla

Jos haluat ottaa lainaa 600€, kannattaa kiinnittää huomiota tiettyihin kriteereihin sopivimman lainan löytymiseksi. Kun valitset lainan, joka vastaa tilannettasi, on takaisinmaksukin helpompi suorittaa. Ota seuraavat ominaisuudet huomioon lainaa valitessasi:

Lainan kulut

Lainan kulut ovat yksi tärkeimpiä kriteereitä lainan ottamiselle. Kuluiksi lasketaan korot sekä muut kulut. Muita kuluja voivat olla avausmaksu, tilinhoitomaksu (mikäli kyseessä on luotto) sekä lisäpalveluista kuten eräpäivän siirrosta aiheutuvat kulut. On mahdollista saada pikavippi 600€ täysin korottomasti ja kuluttomasti. Monet yritykset tarjoavat uusille, kelpoisuusarvion täyttäville asiakkaille ensimmäisen lainan kuluttomasti, mikäli se maksetaan takaisin ensimmäiseen eräpäivään mennessä. Pidemmän laina-ajan valitessasi kulujen merkitys nousee entisestään, sillä todelliset vuosikorot voivat vaihdella n. 30-230% välillä. Tämä tarkoittaa sitä, että pitkäksi ajaksi otetulle lainalle kuluja kertyy aina enemmän.

Laina-aika ja kuukausierät

Laina-aika ja kuukausierät määritetään yleensä maksukykysi mukaan. Jos valintasi on laina 600€, voit valita kuukausierän suuruuden tavallisesti 600-100 väliltä. Yrityksillä on usein minimit ja maksimit kuukausierille, joten jos haluat maksaa erittäin pienissä erissä, kannattaa vertailla yritysten ehtoja. Kuukausieriin lasketaan mukaan lainaerän lisäksi myös kulut. Erät voivat olla suuruudeltaan vaihtelevia tai kiinteitä.

Lainan ehdot

Etenkin alle 23-vuotiaiden ja yli 70-vuotiaiden hakijoiden kannattaa kiinnittää huomiota ehtoihin, sillä ikärajat vaihtelevat lainantarjoajasta riippuen. Nuorille hakijoille saatetaan myös tarjota pienempiä lainasummia kuin vanhemmille. Lisäksi lainan ehdoissa huomioida lisäpalveluiden saatavuus kuten maksuttomat kuukaudet ja mahdollisuus maksaa laina takaisin etukäteen ilman ylimääräisiä kuluja.

Lainantarjoajan maine

Kun haet lainaa Smartfinancen kautta, ei tästä kriteeristä tarvitse murehtia. Vertailuihimme kelpuutetaan vain rahoitusalan yrityksiä, jotka on hyväksytty Suomen luotonantajarekisteriin ja joilla on hyvä maine. Pikavippi 600€ on turvallista hakea kauttamme. Lainaa valitessa kannatta myös miettiä tarkkaan lainatyyppiä. Pikavippi on hyvä laina, kun rahantarve on erittäin satunnaista, mutta mikäli rahantarvetta ilmenee useammin, kannattaa harkita kulutusluottoa. Kulutusluottotili on aina käytössäsi, kun tarvitset rahaa. Voit nostaa siltä aina tarvitsemasi summan luottoa ja maksaa lainan takaisin sovittujen ehtojen mukaisesti.

Näin haet lainaa

Lainan hakeminen on helppoa. Ensiksi kannattaa tutustua hakijan kelpoisuusvaatimuksiin, joissa on jonkin verran vaihtelua eri firmojen välillä. Yleisesti ottaen hakijan on täytettävä seuraavat ehdot:

 • Minimi-ikäraja voi vaihdella 18-23 ikävuoden välillä ja maksimi 70-75 vuoden välillä
 • Luottotiedot ovat moitteettomat ja raha-asiat hoidettu hyvin
 • Hakija on Suomen kansalainen tai oleskellut Suomessa lainvoimaisella viisumilla riittävän pitkään
 • Vakituinen osoite on Suomessa
 •  
  Lisäksi hakemuksen allekirjoittamista varten vaaditaan sähköinen tunnistautuminen joko verkkopankkitunnusten tai mobiilivarmenteen avulla. Lainafirmat myös tavallisesti suorittavat oman arvionsa hakijan maksukyvystä ja määrittävät lainan koron tämän arvion perusteella. Kannattaa valita lainayritys, jonka kelpoisuusvaatimukset täytät, niin saat lainaa todennäköisemmin.

  Hakulomakkeeseen pääset klikkaamalla linkkiä taulukon kautta. Täytä tiedot huolellisesti, jotta hakemuksen käsittely sujuisi ongelmitta. Toisinaan lainantarjoajat saattavat vaatia liitteiksi palkkatodistuksia tai tiliotteita. Firmojen aukioloaikoina hakemukset voidaan käsitellä jopa minuuteissa, joten lainapäätöksen voi saada hyvinkin samana päivänä, kun kaikki liitteet on toimitettu. Pikavippi 600€ voi tulla tilillesi jopa tunnin sisällä hakemuksen lähettämisestä!

  Miksi hakea vippiä netistä

  Tuhannet suomalaiset ottavat pikavippejä vuosittain. Tämä johtuu siitä, että pikavipin ottaminen on helppoa ja nopeaa. Pankeilla ei ole valikoimissaan vastaavaa tuotetta, eikä kaikilla ole rikasta sukulaista tai ystävää, joka voi lainata pienen summan tarpeen vaatiessa. Netin pikavippituotteet, kuten pikavippi 600€, tarjoavat kätevän ratkaisun pieneen arjen rahantarpeeseen

  1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (14 votes, average: 4.86 out of 5)